Vilshärad camping


Vi vaknar upp på Vilshärad camping utanför Halmstad. 

Vi letade efter en ställplats i Falkenberg, men gav upp efter tredje försöket. Tydligen var det ett stort evenemang med cruising i närheten. Alla ställplatser runt om var upptagna.

Men här har vi det bra. Vi har en trevlig granne i husvagnen intill som är väldigt pratsam.

Flickorna var ute i går och utforskade omgivningarna, och köpte glass i kiosken.

Thomas satte upp vårt trädgårdsbord , och vi åt middag i det gröna. Det var mysigt.

Nu sover resten av gänget. Tindra och Denise är spända inför dagen, och jag undrar hur de har haft det med sömnen i natt.

Klockan 15:00 i eftermiddag ska de möta upp resten av laget i en skola i Göteborg.

Det är över ettusen lag anmälda till Gothia cup i år. Det krävs lite organisation.

I år har vi haft vår husbil i sex år. Första året vi hade den var vi ute nästan hela sommaren. Det var helt fantastiskt.

Med Thomas har man aldrig tråkigt. Denise som var liten njöt av resorna runt om i Sverige.

Fortfarande kunde man ställa sig strandnära på enskilda platser. Det hade vi som sport de där första somrarna. Att sova gratis med havsutsikt.

På kvällarna spelade vi yatzy. Satt ute länge och pratade. Vi gick långrundor och utforskade omgivningarna, och vi njöt av friheten som husbilen förde med sig.

I dag är vi inte ute på vägarna så ofta längre. Den enda anledningen till det är tiden. Den räcker aldrig till. Sedan vi skaffade husvagn för några år sedan, har det blivit allt färre resor.

Vi pratar om att sälja men det har fortfarande inte blivit av.

Vi har så många minnen med den här husbilen. Vi har haft så roligt under våra resor. Vi har skrattat så mycket, och sett ännu mer. Vi har njutit av sol och hav, och av att komma hemifrån.

Ibland har jag svårt att tänka förnuftigt. Jag vet att vi borde göra oss av med husbilen så småningom, men det väljer jag att inte tänka på nu.

Nu ska jag bara njuta av den här veckan. Ta för mig av allt som Göteborg har att erbjuda. Förnuftig kan jag vara en annan dag.

Ha en härlig dag! / Ingrid