Mitt första blogginlägg!

Det är med skräckblandad förtjusning som jag nu äntligen är här! Jag har funderat på i många år att jag skulle starta en blogg, och nu är jag med stor hjälp av nära och kära äntligen här!

Jag heter Ingrid Romberg, är 56 år gammal, och mamma till fem fantastiska tjejer. Jag har dessutom förmånen att få vara mormor till fem stycken småtomtar, livets efterrätt.

Jag jobbar som kurator, på Funktionsstödsförvaltningen i Karlskrona. Det är ett omväxlade jobb med många spännande möten.

Under många år har jag skrivit noveller och romaner till olika veckotidningar. Jag älskar att skriva, och det är lite det som blir syftet med den här bloggen. Jag tänker lägga ut en novell, eller en berättelse ur livet i veckan. Dessemellan tänker jag skriva lite om tankar och vardag. Om familjen och annat som jag tycker känns viktigt.

Som mycket ung bodde jag en period på Ungskär, som ligger i Karlskronas yttre skärgård. Ungskär har i hela mitt liv legat mig så varmt om hjärtat, och det mesta av det jag skriver utspelar sig där. 

Det här var lite om mig, och mina tankar. Tack för att du tittade in, och ha en härlig dag!