Min fina Thomas

Jag fortsätter att städa bort mig från jobbet. Igår tog jag hem två privata krukor, som jag tycker mycket om.

Jag ställde dem vid fönstret. Bestämde mig för att som idag köpa två stycken hibiskusar, som är min favoritblomma.

Efter en stund började jag med middagen. Denise var på träning, och Thomas var ute och skurade jacuzzin. Han har som sagt semester, och mycket att göra.

Plötsligt kom han in i köket och frågade efter bilnycklarna. Han hade ett ärende till affären, och undrade om han skulle hinna innan maten var färdig. Det var inga problem.

Affären ligger två minuter bort med bil, och vid den här tiden en måndag brukar det inte vara så mycket folk. Thomas gav sig iväg, och jag tänkte inte mer på det.

Tio minuter senare var han tillbaka. In i köket kom han med två stora hibiskusar, som han hade varit borta i blomsteraffären och köpt. Bara för att han vet att jag älskar dem. Och för att han visste att jag så gärna ville ha just det till mina krukor.

Thomas skämmer bort mig. Jag blir alldeles varm i kroppen när jag tänker på allt han gör för mig. Han är en underbar livskamrat, och dessutom min bästa vän. Jag som även har andra erfarenheter njuter varje dag.

Ofta kommer han hem och har köpt biljetter till något evenemang, någon konsert, eller något annat. På vintern när det är frost ute, är han alltid ute och skrapar mina rutor innan jag kör till jobbet.

Ibland kommer det en bok på posten som jag har trånat efter. Det händer att han kommer hem med en jacka som han tycker att jag ska ha. Han vet att jag älskar jackor.

Han står ut med alla mina väskor. Han ställer alltid upp när jag behöver, och det finns ingen i världen som jag har så roligt ihop med som just honom.

Ibland får jag nypa mig i armen. Ibland är jag rädd att det ska hända något. För ingen människa kan få ha det så bra.

Men så lugnar jag ner mig. Stannar kvar i nuet, och njuter av varje sekund.

Ha en härlig dag! / Ingrid