Hemlängtan

Idag har det varit en underbar dag i paradiset. Solen har varit framme, och det har varit riktigt varmt. 

Just nu hjälper inte det. 

Jag börjar längta hem. Jag längtar efter Denise, och jag tror att det är ömsesidigt. I går frågade hon vilken dag jag skulle komma hem.

Jag längtar efter Thomas, och alla hans projekt. Jag längtar också efter katten Elsa, även om hon bryr sig mest om husse.

Jag längtar efter tv.n, en dusch, och lite sällskap.

Jag känner mig lite kluven. Jag har mamma här. Mina stora tjejer är på nära avstånd, och jag har både min syster och mina vänner i närheten.

Det hjälper inte när Thomas och Denise inte är här. Jag känner mig ensam.

Så ikväll är jag på väg hem för att tanka lite energi.

Denise lag i fotboll ska spela match mot Tingsryds f03 som leder serien. De tjejerna är fantastiskt duktiga, och det kommer att bli svårt för våra töser att slå dem.

Det gör ingenting. Gör Emmaboda sitt bästa och förlorar rättvist, tar de det bra. Det är värre med de matcher de förlorar, trots att de är det bästa laget. Ibland vill målen inte riktigt gå in. Då är det tufft.

Men än är det inte kört. Emmaboda kommer att ge Tingsryd en match, och vad som helst kan hända. Det ska bli spännande att se, och fortsättning följer.

Efter matchen ska jag se på tv. Jag ska kela lite med Elsa, och småprata med Thomas. Ta en dusch, och njuta av familjelivet. Det behöver jag just nu!

Ha en härlig kväll! / Ingrid