Festligheter hos lillasyster

När jag skriver detta är det söndag morgon. Det är en strålande vacker höstdag i Emmaboda, och det är 10 grader varmt ute. Vi har precis ätit frukost. Denise sover fortfarande, och Thomas är på väg till skogen. Han ska köra ut stock.

Det blev en fantastiskt trevlig fest för min lillasyster Kerstin i lördags. Hon kom instaplande med sina kryckor, och fick se sin Bengt ligga på hallgolvet med en förstoring på Kerstin där det stod: ”Världens bästa mamma 55”

Kerstin reagerade inte nämnvärt, och det skrattade vi åt många gånger under festen. Nu undrar vi alla om Bengt BRUKAR ligga där på hallgolvet när hon kommer hem.

När alla hoppade fram och började sjunga så förstod hon ingenting. Hon var så överraskad.

Men hon blev så glad. Det var så roligt att se. Kerstin har dragits med skador så länge, och hon var så väl värd det här.

Kerstins barn hade ordnat ett fantastiskt födelsedagskalas. Gott om smörgåstårta som smakade fantastiskt. En buffé med efterrätter, som inte var av denna värld. Det smakade himmelskt.

Jag är övertygad om att Kerstin kommer att leva på det här länge. I minnet kommer hon att gå igenom festen om och om igen, och njuta av den. All kärlek till hennes barn, som lät henne få uppleva det här.

När ni läser detta är det måndag. Jag är förmodligen nervös, och kanske redan på väg till mitt nya jobb.

Det är många tankar som flyger runt i huvudet just nu. Hur det ska bli. Om jag kommer att trivas, och hur lång tid det tar innan jag har lärt mig allt nytt. Kommit in i nya rutiner, och nya vanor.

Det känns spännande, men också lite skrämmande. Jag har sett fram emot det här så länge, och nu är det dags. Ett nytt kapitel i mitt liv.

Ni får hålla tummarna!

Ha en härlig dag! / Ingrid