Ett härligt liv

Jag hade en härlig dag med barnen i onsdags. Marie lämnade dem vid husvagnen tidigt på morgonen. Hon stannade på en kopp kaffe, innan hon gav sig iväg till Elina. Jag tror att de har haft riktigt trevlig. Det ser ut så på Facebook.

Denise, Alvin, Hedda och jag åkte ner till Karlshamn och gick på Kreativum. Thomas fick en del att göra med sitt nya jobb, och kunde till sin stora besvikelse inte följa med. Jag tror att det var han som hade sett fram emot det mest av alla.

Thomas är som en liten pojke, och han älskar att följa med barnen på olika aktiviteter. Han är oftast själv mest aktiv, och ungarna älskar det.

Alvin och Hedda var helt slut när vi kom tillbaka hem till Torhamn. Båda somnade ovaggade efter lite bad i Petters vik och myskväll.

Igår morse lämnade jag av dem nere vid Grebbegården vid tiotiden, där morfar Loffe stod och väntade. En heldag på Ungskär med morfar och Pernilla stod på schemat.

När jag var tillbaka vid husvagnen ringde Thomas, som också han var på väg dit. Ivrigt undrade han om vi inte kunde ta en runda till Öland och äta kroppkakor på Arontorp? Och kanske bada lite? Jag var inte sen att hänga på.

Vi fick en härlig dag. På Arontorp satt vi utomhus under ett parasoll och njöt av maten. Det fläktade skönt, och kroppkakorna smakade fantastiskt gott.

Efteråt åkte vi tillbaka över bron. Vi tillbringade ytterligare några timmar med sol och bad vid Kalmar sunds-badet nedanför slottet. Det var så mysigt, och jag var så nöjd när jag kom hem

Det är så härligt med Thomas. Man har aldrig tråkigt i hans sällskap. Han är så full av tankar och idéer, och jag bara älskar det. Han får mig att må så bra. Varje dag. Jag får nästan nypa mig i armen ibland för att förstå att det är sant. Det är helt fantastiskt.

Kanske är det min tur nu. Kanske har jag äntligen hamnat på den där rosenbeströdda vägen som jag som ung tog så för given, men som jag så sällan i mitt liv har märkt av. Jag vet inte.

Men en sak vet jag. Det finns ingen i världen som jag just nu vill byta liv med!

Ha en härlig dag! / Ingrid