En härlig helg

Det är måndag igen. Helgerna går så fort. Hoppas att det blir lika fint väder idag, som vi hade i går. Klockan är halv fem på morgonen, och så här långt ser det bra ut.

Vi har haft en underbar helg i Björkenäs.

I vanlig ordning var det kaos, men vi är vana. Gasolen tog slut. Kylskåpet, spisen och värmen slutade att fungera. Thomas hade naturligtvis varit förutseende, och tagit med sig en ny tub. Problemet var bara att han hade tagit fel tub, och fått med sig ytterligare en som var tom.

Allting löser sig. Alltid. Mamma har en alldeles utmärkt jordkällare uppe på gården, och hon har både kaffebryggare och spis. Dessutom har vi en grill som vi använder flitigt. Det gick ingen nöd på oss.

Ipadens batteri tog slut mitt uppe i den spännande omröstningen under schlagerfestivalen. Med facit i hand var det bra. Då slapp vi bli besvikna när det inte gick vår väg. Alla detaljer vi ville ha fick vi under dagen i går. Idag är det inga problem att inhämta den information man vill ha.

Lille Karls ettårsdag var stort. Han var så lycklig där han satt och lekte med alla snören, medan paketen låg oöppnade. Han gick från famn till famn. Som vanligt. Han är så älskad den där lille ungen.

I kväll ska vi sova i husvagnen. Thomas ska ordna lite ytterligare med förtältet. Jag tar chansen att få tillbringa ännu en natt i mitt paradis. Jag längtar efter att kunna bo där lite mer frekvent. Men det kommer.

Nu hör jag hur familjen rumlar på övervåningen. Huset vaknar. Det är dags att ta tag i vardagen igen.

Ha en härlig dag! / Ingrid