Blogg och jobb

När jag skriver detta är det måndag förmiddag. Det är en härlig höstdag. Solen skiner. Det är kyligt ute, och jag ska snart ge mig iväg till Karlskrona. Det är dags för ett tandläkarbesök, och jag ska också följa med mamma till optikern. Hon har svårt för att se korsorden i tidningen, och behöver ett par nya glasögon.

Tack för alla fina ord jag får höra om min blogg. Både muntligt, på mejl, messenger, och Facebook. Ni ska veta att det värmer gott!

I början hade jag så mycket planer för den här bloggen. Jag skulle sprida den, och det skulle naturligtvis inte vara några problem.

Jag är så otroligt optimistiskt, och ibland tar den där lilla tjejen inom mig överhanden. Hon som trodde att allt var möjligt, och att världen var hennes.

Det har inte varit så lätt. Vägarna dit är krångliga. Tekniken och jag är inte vänner, och just nu har jag lagt det på is. Det kanske kommer. Jag kanske tar tag i det en dag.

Just nu har jag fokus på mitt nya jobb som kurator på Blekingesjukhuset i Karlshamn. Det är en vecka kvar, och jag ser fram emot det med spänning. Jag har varit ledig ett tag, och det ska bli roligt att komma igång igen.

Thomas har idag börjat sitt nya jobb på varvet i Karlskrona. Han var spänd i morse, och klockan ringde tidigt.

Det är lite häftigt att vi båda börjar på nya ställen med bara en veckas mellanrum. Vi kommer att ha mycket att prata om runt middagsbordet. Stackars Denise...

Nu ska jag gå upp och väcka Felicia. Hon ska följa med till Karlskrona. Tiden rusar iväg, och det är snart dags att ge sig av. Tandläkaren väntar!

Ha en härlig dag! / Ingrid