Allas veckotidning

Ännu en härlig dag går mot sitt slut.

I förmiddags var jag med mamma och Ruben på Maxi och handlade. Det var så varmt på parkeringen. Luften stod alldeles stilla.

Efteråt bjöd Ruben på en kopp kaffe latte på konditori. Det var mysigt.

Alla de mina hade åkt till High Chaparral med småfolket. Det blev ingen middag i Torhamn i kväll.

I förmiddags skickade jag ett mass- sms till alla tjejerna, deras respektive, och till Måns och Alvin. Jag bjöd in dem på lite mat i husvagnen i morgon kväll. En stund senare ringde Martina och undrade om det gällde även henne. Jag hade tappat henne i farten.

För några år sedan blev jag kontaktad av chefredaktören för Allas veckotidning. Hon undrade om jag var intresserad av ett avtal med övriga nordiska länder, som innebar att även de kunde köpa in det material som jag skickade in.

Jag var så otroligt lycklig. Jag kommer ihåg att jag bara rusade runt, och ingenting fick jag gjort. När jag hade sansat mig lite skrev jag ett kärleksfullt mejl till Thomas och berättade. Jag var väldigt nyförälskad just då, och skrädde inte orden.

Efter en stund började jag fundera på varför han inte svarade. Thomas brukade i vanliga fall vara snabb på det, och detta var stort.

Jag gick in på datorn för att se om jag hade missat hans svar. Insåg då att jag hade skickat mitt eldiga kärleksbrev till chefredaktören på Allas.

Hon svarade aldrig på det…

Det var inte så roligt då, men idag skrattar vi åt det. Det är roligt att tänka sig hennes min när hon öppnade detta mejl. Hoppas att hon också fick sig ett gott skratt.

Just nu sitter jag och Denise ensamma och solar på bryggan nere vid sjön på Thomas gård.

Solen skiner. Det fläktar så skönt. Denise berättar om allt som har hänt på Gothia cup, och jag njuter till fullo av att få rå om henne lite.

Min lilla tjej, som håller på att bli stor.

Ha en härlig kväll! / Ingrid