Överraskningsfest för lillasyster

När jag skriver detta är det lördag morgon. Jag har precis pratat med min syster, och jag är så full i skratt.

Kerstin opererade sitt knä för tre veckor sedan. Hon har haft problem med sina knän och höfter i flera år, och det har gjort att hon har haft svårt för att gå.

Nu berättade hon att yngsta dottern Annika hade varit hemma och städat huset. Kerstin var så glad. Det var så fint. Till skillnad från Kerstin vet jag varför.

I somras fyllde Kerstin 55 år. När hon fyllde 50 år var det omständigheter som gjorde att hon inte hade möjlighet att fira sin dag. Det har hon varit lite ledsen över.

Men sin 55-årsdag har hon bestämt sig för att fira. Frågan är bara när. Hon måste bli lite bättre först. Få lite mindre ont. Det kommer att ta tid innan Kerstin orkar anordna en fest.

Som tur är har Kerstin fyra fantastiska barn. I smyg har de planerat en överraskningsfest för 55-åringen, som ska äga rum i eftermiddag. Det har Kerstin ingen aning om. Det är därför Annika har varit hemma och städat. Camilla och Emelie har fixat smörgåstårta, och de väntar just nu bara på att Kerstin ska lämna huset. Så de kan sätta igång.

Kerstin har precis berättat för mig att Annika ska hämta henne om en stund. Kerstin har lovat att följa med henne till Karlshamn och hämta några papper. Hon berättade att Annika hade blivit så glad. Jag ler så gott. Snart har Camilla, Emelie och Rickard fritt tillträde till huset med allt som ska fixas.

Jag tycker det är helt fantastiskt. Jag vet hur glad Kerstin kommer att bli, och hon är så väl värd det. Finaste lillasyster.

Det är många inbjudna, och jag vet att Kerstins barn har haft fullt upp. Jag tycker att det är så fint gjort av dem.

Min fina lillasyster kommer att få ett minne för livet. Det har hon i skrivande stund inte en aning om.

Ha en härlig dag! / Ingrid