Äntligen framme

Nu har vi äntligen landat i en solstol vid poolen efter många timmar på resande fot. Vi är ganska trötta, men allt har gått så bra. Klockan är 15:30 lokal tid, och vi är en timme före er därhemma. Denise har redan hoppat i, och vi klurar just på om vi ska.

Hotellet är trevligt, och utsikten från hotellrummet är magisk. Det är 27 grader i luften och vi bara njuter.

För några veckor sedan fick vi i brevlådan hem en katalog fylld med tax-freevaror som man kunde beställa ur inför flygresan. I den hittade jag en otroligt snygg väska, som var ordentligt nersatt. Jag har lite mani på väskor, och Thomas suckar ofta och mycket över det.

Jag ville så gärna ha den, men ångrade mig i sista stund. Jag blev för snål.

Döm om min förvåning när jag upptäckte att väskan låg på min plats när jag kom ombord på planet. Thomas hade efter samråd med Denise beställt den, och ingen av dem hade sagt ett ljud. Jag blev så otroligt glad. Det är en härlig känsla att få bli så bortskämd. Glädjen över den där väskan har gjort min dag.

Nu går dagen mot sitt slut. Vi har tagit ett dopp i poolen, men i morgon är det havet som gäller. Denise har redan varit där flera gånger, men vi hittar inte riktigt den energin.

Vi har fått lite problem med bloggen. Vi lyckas inte riktigt få ut bilderna, och det är ju lite det som är grejen med det här. Inte heller fungerar laddningen på hotellet, men vi hoppas kunna lösa det efterhand. 

Nu ska vi gå upp till hotellrummet en stund, innan det är dags att gå ner till dukat bord och äta middag. Det känns riktigt lyxigt.


Ha en härlig kväll! / Ingrid