Änglakraft

Ännu en tidig morgon i detta paradis. Solen är uppe, och fåglarna är vakna. Thomas sover, och jag har krupit ut i en av solstolarna i förtältet.

Det känns så lyxigt med ett riktigt golv. Nivåskillnaden mellan husvagnen och förtältet är nästan helt borta.

I går kväll kom lille Karl och hälsade på en stund. Det är alltid lika mysigt.

För någon månad sedan fick jag från en känd butik på nätet, en förfrågan om jag kunde tänka mig att göra reklam för dem här på bloggen. Det kändes otroligt smickrande. Jag levde på det i flera dagar, medan jag funderade på hur jag skulle göra. Till slut bestämde jag mig ändå för att tacka nej. Jag var ganska ny, och kände mig inte riktigt bekväm med det.

I helgen fick jag av en händelse se en liten barnbok som mamma hade fått av Ruben. Den är skriven av Anneli Blixt Karlsson från Torhamn och heter Änglakraft. En söt liten bok som handlar om hur änglarna tar hand om det lilla barnet i olika situationer. Illustrationerna är gjorda av en tjej som heter Anna Olsson Österström och är helt fantastiska.

Jag blev så imponerad. Tänk att det finns människor i närområdet som vågar satsa på sin dröm. Det är modigt.

Därför skrev jag ett mejl till Anneli för några dagar sedan och frågade om jag fick göra lite reklam för boken här. Bara för att jag tyckte att den var så fin. Det fick jag.

Så nu har jag med glädje beställt en bok. Den finns både på Akademibokhandeln och på Bokus, och jag tror att man kan köpa den direkt genom Annelie också.

När jag kommer på hur man gör, kommer jag att lägga ut den som en liten blänkare på sidan av bloggen, men det får jag nog ha lite hjälp med. Jag och tekniken är inte riktigt överens.

Nu rör det sig inne i husvagnen. Thomas vaknar till liv. Det är hög tid att sätta på kaffevattnet.

Ha en härlig dag! / Ingrid